Рівненські поліцейські вилучили у чоловіка саморобний пістолет (Фото)

05.08.2017 10:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» минулої доби правоохоронці вилучили 78 патронів різного калібру та саморобний пістолет.

Оперативники Гощанського відділення поліції у помешканні 40-річного жителя села Курозвани поліцейські виявили 64 патрони калібру 5,45 мм, а 43-річний мешканець Дубна зберігав у помешканні 11 патронів до вогнепальної зброї: 5 патронів калібру 9 мм, та 6 — калібру 5,45.

Крім того, до 18-річного жителя села Жадківка Корецького району навідалася група реагування патрульної поліції, оскільки той дебоширив. Правоохоронці вилучили у молодика саморобний пістолет для відстрілу куль калібром 5,6 мм, а також три патрони калібру 5,6 мм.

Все вилучене слідчі направили до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

За цими фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото ГУ РП

 

null
Фото ГУ РП

 

null
Фото ГУ РП

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews