Рівненському зоопарку 35-років. Він один кращих в Україні

З цієї нагоди у Рівному відбувся всеукраїнський семінар зоологів

05.08.2017 17:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Взірцевим рівненський зоопарк визнали українські та закордонні гості, учасники всеукраїнського семінару, представники найкращих зоопарків України, а також зоологи з Польщі та Чехії.

null
Фото: http://www.khomko.rv.ua

Семінар зоологів у Рівному був приурочений до 35 річного ювілею Рівненського зоопарку.

На відкриття семінару до Рівненського зоопарку прийшли і міський голова Рівного Володимир Хомко, його заступниця Галина Кульчинська та начальник управління культури й туризму Тарас Максименко. Про захід повідомляє сайт міського голови.

null
Фото: www.khomko.rv.ua
null
Фото: http://www.khomko.rv.ua

 – Нам приємно, що про наш зоопарк знають в Україні й не тільки. Хочу подякувати Олегу Павлюку і його колегам за їхню роботу. Бо це не найбільш оплачувана робота у світі, але разом з тим вона потребує любові до своєї справи. Коли я став міським головою, зоопарк вже був родзинкою нашого міста. І з кожним роком він розвивається. А коли ти відчуваєш, що хтось чогось досягає, то хочеться підтримувати його і надалі, – сказав Володимир Хомко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews