Рівненський гурт «OT VINTA» запалив головну сцену «Бандерштату»

06.08.2017 01:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Триває фестиваль «Бандерштат» - одна із найдавніших фестивальних традицій України 2000-их. Наймасштабніша музична візитівка Волині, що упродовж десяти років збирає навколо себе молодь з усієї України, цьогоріч не здає позицій.

Одинадцятий фестиваль проходить у Луцьку, причому, вперше не на іподромі, а на протилежному від центрального парку імені Лесі Українки боці Стиру. За підрахунками організаторів лише перший день "Бандерштату-2017" відвідали чотири тисячі людей.

Кращі гурти України та гості з інших країн на п’яти музичних локаціях, найактуальніші лектори, традиційний безалкогольний формат, презентації молодіжних та громадських ініціатив - все це та багато чого іншого підготували організатори «Бандерштату». 
 
4 серпня запалювали головну сцену фестивалю музиканти рівненськьго гурту OT VINTA. Пісню "Накурила баба журавля" підспівувала уся пубілка. А під час виконання пісні "Бабина тумба" Юрко Журавель запропонував уявити, як на схід відправляють чергового "200-го" москаля. Пролунала також пісня, присвячена тим, завдяки кому нині можна веселитися на фестивалях - нашим хлопцям на війні.
 
5 серпня завершився другий день фестивалю - хедлайнером музичної сцени став гурт «Бумбокс». Також виступили "Vivienne Mort", "All Faces Down" з Австрії, "Жадан і Собаки" та багато інших.
 
Останній день фестивалю пройде 6 серпня. За безпекою "Бандерштату" стежать правоохоронні органи та волонтери із парамілітарних організацій. А всю необхідну інформацію шодо фестивалю організатори своєчасно розміщують на офіційному сайті «Бандерштату» та в соціальних мережах.
 
За матеріалами http://bandershtat.org.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews