ФК «ВЕРЕС» з Рівного - для вболівальників приємний шок

06.08.2017 19:59   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

6 серпня ФК "Верес" після кількох "нічиїх" неабияк порадував своїх вболівальників - рівненські футболісти вийшли (тимчасово) на третє місце в УПЛ.

Недільну програму четвертого туру відкривав матч між "Зіркою" та "Вересом", командами, які в поточному сезоні ще не перемагали. Більше того рівненці ще й не забивали голів у вищому дивізіоні, зігравши три матчі з однаковим результатом - 0:0. Про це йдеться на сайті www.ua-football.com

Між тим, присутність в складі команди Юрія Вірта таких виконавців як Сергій Гринь та Руслан Степанюк, а також новачка Валерія Федорчука, який сходу взяв на себе функції лідера в центрі поля, дозволяли грати "Вересу" першим номером. Ось тільки тривалий час довести справу до завершального удару гостям не вдавалось. Хоча відкривати рахунок на шостій хвилині міг Сергій Гринь, проте Тарас Качараба в ідеальному підкаті нейтралізував вихід форварда один на один з воротарем. Згодом пильність Євгена Паста дальнім ударом перевірив Руслан Степанюк – голкіпер , незважаючи на спеку, не спав. 

Поступово "Зірка" відсунула гру від своїх воріт, а після того, як Руслан Степанюк ще раз небезпечно бив по воротах Паста (знову здорово зіграв воротар, якому заважали свої ж захисник), кропивничани відкрили рахунок. Ігор Загальський забив зі штрафного в такому ж стилі, як Маріо Баслер у фіналі Ліги Чемпіонів Петеру Шмейхелю, тільки з протилежного боку.

"Верес" був змушений йти вперед ще більшими силами, ось тільки тривалий час сили тратили ще в центрі поля. Напевне у "Зірки" було б значно більше шансів здобути підсумкову перемогу, якби їй вдалось відстояти свою перевагу перед перервою. Однак вже в компенсований арбітром час Сергій Сімінін підключився до атаки, змістився в центр та завдав класного обвідного удару в дальній нижній кут, ставши автором першого голу "Вереса" у вищому дивізіоні.

Втім, "Зірка" могла відновити свою перевагу одразу після перерви, проте Адернісола Есеола з кількох метрів не зміг влучити в рамку після прострілу від Оганесяна. Проте це був епізод. В подальшому на полі була абсолютно рівна гра з напівмоментами як у однієї, так і у іншої команди.

Розв’язка ж наступила на 81-й хвилині, коли арбітр зустрічі Ігор Пасхал вирішив показати другу жовту Тарасу Качарабі за фол в центрі поля. Рефері напевно вирішив, що з боку захисника була відмашка. Враховуючи, що "Зірка" давно грає з трьома центральними оборонцями, втрата одного з них стала фатальною. Майже одразу "Верес" вийшов вперед після того, як Степанюк вивів на побачення з воротарем Волошиновича, а той ефектно підсік м’яч над Пастом.

Вже в компенсований арбітром час рівненці закріпили свою перевагу. Кобін, який вийшов на заміну в другому таймі, пасом в дотик вивів Сергійчука на побачення з Пастом. З першим ударом Євген впорався, проте з другого разу Михайло таки відправив м’яч в сітку. 1:3 – "Верес" здобув першу перемогу у вищому дивізіоні.

Джерело: www.ua-football.com


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews