На День міста рівнянам влаштують незвичайні перегони

08.08.2017 09:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Цьогоріч на День міста рівнянам влаштують драйвові перегони - це буде унікальний захід, аналогів якому немає в Україні.

Відтак, для мешканців Рівного організують перегони StartTrek «Виклик міста», до яких можуть долучитися всі охочі. 

StartTrek «Виклик міста» відбудеться 27 серпня. Старт розпочнеться від стадіону «Авангад», а фінішують учасники у парку Шевченка. По всій довжині траси, а це більш як три кілометри, виставлять чотирнадцять перепон: «Дорога до безвізу», «Поліція дає добро», «Душ шарко», «Чорна вдова», «Велика українська стіна» та інші.

Найспритніші учасники отримують нагороди. Призовий фонд формуватиметься із внесків учасників. Сума внеску – 100 гривень з людини. Всі зібрані кошти розподілять між переможцями. Окремий приз особисто від себе обіцяє і міський голова Рівного Володимир Хомко:

«Буде приз і від мене, але я оголошу за тиждень до змагань, що саме. У мене вже є декілька варіантів, вирішую. Це буде хороший стимул взяти участь у змаганнях. Ці перегони – хороша ідея, можливо вони стануть у нас традиційними».

Заступниця міського голови Галина Кульчинська висловила сподівання, щоб StartTrek «Виклик міста» стали такими ж популярним в Україні, як і «Вишитий рекорд», який провели вперше у Рівному у 2006 році. А нині він мандрує всією Україною.

Один із організаторів заходу, керівник мережі мотузкових парків «Тарзан» Олександр Петров, привідкрив завісу перегонів та розповів про одну з найтяжчих перепон:

«Найскладніша, мабуть, «Небо в клітинку», – розповідає Олександр Петров, – бо цю перешкоду потрібно здолати або на пузі, або гусячою ходою. А ще необхідно буде розмалювати собі обличчя. Інакше без татуажу поліція не пустить у місто».

Активними учасниками та співорганізаторами свята будуть рятувальники та поліцейські. Вони організовуватимуть декілька перепон. Також працівники цих структур спробують свої сили як учасник забігу.

Отож усіх, хто хоче провести День міста унікально, цікаво і драйвові, запрошують у неділю 27 серпня на стадіон «Авангард» на дванадцяту годину. У цей час відбуватиметься реєстрація, а забіг розпочнеться о тринадцятій годині.

Організатори наголошують, що цей забіг не принесе ніяких незручностей водіям, адже вже традиційно центр Рівного на час святкування Дня міста перекриють.

За матеріалами прес-служби Рівненської міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews