Капітально відремонтували і хай служить рівнянам ще

Після проведеного капітального ремонту минулого місяця вийшов на лінію черговий тролейбус "Škoda 14Tr" №142

08.08.2017 19:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На ремонт тролейбус КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР був відправлений після граничного пробігу 240 тис. км. У ньому було замінили зовнішню обшивку кузова оцинкованою жестю, яка закріплена декоративним алюмінієвим профілем.

null
Фото прес-служба РМР

Всередині тролейбуса обшили стелю та боки салону спеціальним покриттям "техноплит". Замінили на нові передні шини та виконана заміна колісних дисків, встановлено новий компресор, виконана заміна амортизаторів підвіски та склоочисників, встановлено нові фари та елементи зовнішнього освітлення. На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова, ремонт механічної та пневматичної системи, проведено заміну задніх гальмівних камер енергоакумуляторів, замінено регулятори положення кузова. Також була замінена підлога салону водостійкою фанерою та покрита спеціальним ізоляційним покриттям, яке оздоблено алюмінієвим кутником, замінено обшивку спинок та сидінь салону, посклили двері та частково вікна салону. Після виконання всіх цих робіт тролейбус був пофарбований якісною автомобільною фарбою.

null
Фото прес-служба РМР

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews