Віталій Ундір провів перший прийом громадян на новій посаді

09.08.2017 19:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Заступник голови Рівненської облдержадміністрації Віталій Ундір провів перший прийом громадян. До посадовця за підтримкою звернулися мешканці Дубровицького, Дубенського районів та обласного центру.

Крім особистих питань, жителів області турбували й колективні проблеми. Зокрема, з Дубровиччини приїхали люди, які стурбовані долею центральної районної лікарні в рамках проведення медичної реформи. Мешканці району непокояться, що після утворення госпітального округу вони залишаться без райлікарні і їм доведеться їхати лікуватися в інший медзаклад.

Віталій Ундір роз’яснив, що медична реформа впроваджується саме для того, аби люди отримували більш якісні та доступні послуги.

«Жоден лікувальний заклад закритий не буде і його профіль мінятися не буде. Рішення щодо визначення рівня Дубровицької райлікарні буде приймати госпітальна рада. Усі питання, що стосуються надання вторинної медичної допомоги, мешканці повинні вирішувати з госпітальною радою. Саме у неї важіль прийняття рішень. Потрібно працювати з членами цього дорадчого органу, аби відстоювати свої позиції», - зазначив заступник голови ОДА.

Крім того, Віталій Ундір нагадав людям про переваги державної програми «Доступні ліки», яка діє в рамках реформи. Адже нещодавно кількість препаратів збільшилась на третину. Ті, хто потребує їх отримання, повинен мати рецепт лікаря та обміняти його на ліки безкоштовно або з незначною доплатою в аптеці з позначкою «Доступні ліки».

Нагадаємо, аби потрапити на прийом до керівництва облдержадміністрації, потрібно попередньо записатися. Для цього можна зателефонувати за номером (0362) 695-269 або ж звернутися за адресою: майдан Просвіти, 2, кабінет 107.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews