Гурт «ТІК» виступить у Рівному за бюджетні кошти

09.08.2017 22:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненські можновладці знайшли у бюджеті кошти, щоб запросити на День міста зіркового хедлайнера. Цього року ним стане гурт «ТІК».

Нагадаємо, у попередні роки до Рівного на святкування Дня міста з метою економії коштів не запрошували відомих виконавців. Цьогоріч, зі слів міського голови Володимира Хомка, вирішили запросити український зірковий гурт.

Начальник міського управління культури Тарас Максименко розповів, що Рівному запрошення такого гостя обійдеться у 200 тисяч гривень. Крім того, ще 60 тисяч пообіцяли місцеві меценати.

«У гурту «ТІК» доволі складний райдер, але ми дійшли згоди. Окрім цього гурта в якості хедлайнера розглядали також гурти «Бумбокс»  та «Дзідзьо». Однак, як в одного, так і в іншого заплановані у Рівному платні концерти на осінь», — уточнив чиновник.

Загалом, без урахування вартості запрошення хедлайнера, Рівне на святкування Дня Незалежності та Дня міста витратить 340 тисяч гривень.

Більш детальну інформацію щодо програми заходів на День міста та День Незалежності читайте згодом на сайті rvnews.rv.ua 

За матеріалами прес-служби Рівненської міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews