До законопроекту про пенсійну реформу внесуть поправки

10.08.2017 07:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Комітет Верховної Ради України розпочав систематизацію поправок і пропозицій від народних депутатів до законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Про це заявив Міністр соціальної політики Андрій Рева: 

 «Упродовж двох тижнів із дня прийняття цього законопроекту народні депутати вносили свої поправки, зауваження. Зараз цей процес завершено і сьогодні йде систематизація в комітеті Верховної Ради внесених пропозицій. Коли ця систематизація буде закінчена, підготовлені матеріали, комітет спільно з міністерством та урядом буде працювати над цими зауваженнями і поправками», – заявив Рева.

 Мінсоцполітики підкреслив, що цей процес є тривалим і потребує ретельної уваги співробітників.

«Ми розраховуємо цю роботу закінчити до наступної сесії Верховної Ради, яка планує почати свою роботу 6 вересня, щоб уже у вересні підготувати і в другому читанні розглянути законопроект, а вже тоді по ньому прийняти рішення», - наголосив Рева.

Нагадаємо, 14 липня 2017 року Верховна Рада прийняла за основу проект Закону № 6614 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Заступник Міністра соціальної політики Микола Шамбір заявив, що свої пропозиції до проекту внесли 74 народні депутати.

За матеріалами прес-служби Міністерства соціальної політики.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews