Відновлену на Рівненщині військову техніку застосують проти агресора в зоні АТО (Фото, відео)

10.08.2017 11:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Сергій Князєв повідомив, що відновлену на Рівненщині військову техніку використовуватимуть для боротьби з ворогом на сході України. 

Про це голова Національної поліції України заявив 9 серпня під час випробування трьох відновлених машин на Рівненському військовому полігоні.

Ініціював ремонт занедбаної військової техніки Сергій Князєв в період, коли очолював поліцію Рівненщини. Завершив відновлювані роботи нинішній начальник обласної поліції Валерій Самчук. Техніці, від якої лишилися лише корпуси, поліцейські дали друге життя і зробили три повноцінні бойові машини.

Роботу відновленої техніки особисто проінспектував Сергій Князєв. Під його керівництвом було проведено заняття з вогневої підготовки. Поліцейські спільно з військовими демонстрували вправність стрільби з кулемета Калашникова танкового, кулемета Калашникова модернізованого, ручного протитанкового гранатомета РПГ-7 та автомат АК-74.

Крім того, оновлені військові машини поліцейські випробували й на бездоріжжі.

Випробування пройшли за участі губернатора Рівненщини, представники місцевого самоврядування та голови апеляційного суду.

Після успішного випробовування військової техніки Голова Національної поліції подякував водіям-механікам, які відновлювали машини.

«Ця техніка використовуватиметься для боротьби з російською агресією», – підкреслив Сергій Князєв.

За матеріалами департаменту комунікації Національної поліції України.

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews