Злочинці не пошкодували пенсіонера, зв’язали його та пограбували (Фото)

10.08.2017 21:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Минулої ночі від рук трьох зловмисників постраждав 83-річний пенсіонер. В будинок чоловіка проникли невідомі - вони вимагали грошей. 

Все сталося в селі Невірків, це Корецький район. Близько другої ночі до оселі пенсіонера проникли зловмисники. Вони зв’язали чоловіка, викрали гроші в сумі тридцяти семи тисяч гривень і втекли. 

null
 Фото ВК поліції в області

 Серед шістьох мешканців будинку – четверо інвалідів першої групи: дружина господаря і троє дітей, які на момент скоєння злочину перебували в одній з кімнат. Ніхто з них не постраждав. Старший син у цей час був відсутній і повернувся додому близько четвертої ранку. Тоді й повідомив одразу до поліції.

Поліцейські за фактом розбійного нападу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб з проникненням у помешкання, розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, у рамках якого встановлюють осіб, причетних до злочину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews