Вихованці табору «Романтик» зустрілися з рівненськими літераторами (Фото)

10.08.2017 22:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Під час канікул вихованці табору «Романтик» зустрілися з рівненськими літераторами Анною Лимич та Валентиною Люліч.

Школярам не доводиться сумувати навіть влітку - обласна бібліотека для молоді пропонує їм чимало пізнавальних та розважальних заходів. Відтак, до закладу вперше завітали підлітки зі спеціалізованого табору «Романтик», що у Здолбунівському районі. Дітей супроводжувала директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Павлова.

Бібліотекарі відділу сімейного читання провели ознайомчу екскурсію, розповіли про книжкові фонди та послуги бібліотеки. Відбулася цікава зустріч з відомими рівненськими літераторами Анною Лимич та Валентиною Люліч, які розповіли про себе та представили власну творчість. Вони добре знайомі читачам як автори книг «Ельвіра в країні котів», «Антон і таємниця атома», «Мура-гламура» та «Світ у долонях», «Запаролені», «Автомобільні пригоди», «Печериці в законі», які підлітки з задоволенням читають.

В авторському виконанні майстерно звучали уривки з прозових та поетичних книг. Присутні спілкувалися з письменницями, задавали запитання, знайомилися з новими книгами та висловлювали про них свої міркування і схвальні відгуки.

Найбільш активні отримали в дарунок книги з автографами авторів. 

null
Фото: Рівненська обласна бібліотека для молоді

 

null
Фото: Рівненська обласна бібліотека для молоді

 

null
Фото: Рівненська обласна бібліотека для молоді

 

null
Фото: Рівненська обласна бібліотека для молоді

 

null
Фото: Рівненська обласна бібліотека для молоді

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews