Гендиректор РАЕС Павло Павлишин звітував про роботу

11.08.2017 14:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Роботу Рівненської АЕС в першому півріччі у НАЕК «Енергоатом» визнали позитивною.

Зі слів керівника РАЕС, підприємство виконано планове завдання з виробництва електроенергії, коефіцієнт використання встановленої потужності перевищив минулорічний показник. Хороший рівень Рівненська АЕС має і за фінансовими показниками.

З негативних подій, що сталися на РАЕС у цьому році, Павло Павлишин зазначив два порушення станційного рівня, що призвели до відключення енергоблоку і нещасний випадок з працівником енергоремонтного підрозділу в травні. За цими випадками проведено розслідування та вжиті заходи для недопущення їх у подальшому.

Допускати відключення і непланові зупинення енергоблоків Павло Павлишин вважає неприпустимими особливо зараз, коли атомна енергетика покриває близько 60% всієї генерації України.

Генеральний директор РАЕС зазначив, що зараз на станції готуються продовжити термін експлуатації енергоблоку №3. В кінці року розпочнуть тривалий ремонт, який триватиме 240 календарних діб.

Окрім цього, у столиці пообіцяли керівництву атомної станції виділити гроші на закупівлю екскаватора і трьох-чотирьох автобусів, інформує РАЕС.

За матеріалами http://piwnich.info


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews