Шахраї і гастролери найбільше дошкуляють рівнянам і поліцейським

12.08.2017 14:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Звітуючи на виконкомі міської ради про профілактику правопорушень та боротьбу зі злочинністю у м. Рівне начальник Рівненського відділу поліції полковник Василь Зелінський наголосив, що найбільшу проблему для правоохоронців створюють заїжджі гастролери та шахраї.

Завдяки сумнозвісному Закону Савченко до Рівного також прибули випущені з тюрем злочинці, кримінальники та так звані злодії в законі. Про підвищення криміногенної небезпеки свідчить 25 тисяч повідомлень і заяв, які надійшли від рівнян до поліції лише за півроку роботи. Через загальну ситуацію в країні, пов’язану з російською агресією на сході країни та відкритими кордонами, у Рівному додалося гастролерів з Росії, Криму та сходу країни. Не поменшало і гастролерів турків, вірмен та інших східної зовнішності.

null
Полковник Василь Зелінський. Фото з мережі Інтернет

За словами Василя Зелінського, організовані злочинці забігають у під’їзди будинків у одному одязі, а виходять вже в іншому. Награбоване майно швидко вивозять та збувають. Рівненщина стала привабливою для кримінальників головним чином через бурштин.

Суттєва проблема і з шахрайством. На телефонні дзвінки шахраїв, що виманюють у людей гроші, найбільше ведуться пенсіонери, які вірять запевненням шахраїв, впускають їх у свої домівки або називають номери та коди своїх банківських карток.

Начальник Рівненського відділу поліції полковник Василь Зелінський звертається до рівнян з проханням бути пильними, обережними у спілкуванні з незнайомими людьми та повідомляти поліцію про їх підозрілу поведінку.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews