У Рівненському обласному онкологічному диспансері обирають керівника

13.08.2017 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

10 серпня відбулися збори трудового колективу Рівненського обласного онкологічного диспансеру за участі голови облради Миколи Драганчука. Основне питання - вибори керівника медичного закладу.

Нагадаємо, онкодиспансер - один із закладів, де термін дії контрактів керівників завершився, тому на наступній сесії депутати обиратимуть головного лікаря. 

Відповідно до голосування, найбільшу підтримку здобули: Григорій Максим’як (134 голоси) та Олександр Ткач (118 голосів). За Володимира Давидюка, який наразі виконує обов'язки головного лікаря, проголосували 19 членів колективу, за Сергія Михайловського зібрали 18 голосів.

Між тим, рішення колективу виключно рекомендаційне. Однак, перед тим, як депутати облради обиратимуть нового керівника онкодиспансера, відповідно до Порядку забезпечення прозорої кадрової політики при підборі керівника комунального закладу, свій вибір на зборах мають зробити працівники.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews