Рівненському наркоторговцю «світить» 12 років

15.08.2017 10:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

До 12 років позбавлення волі загрожує жителю Рівненщини, який зберігав та збував психотропні речовини в особливо великому розмірі. 

За результатами процесуального керівництва прокуратури Рівненської області співробітниками Управління Служби безпеки України в Рівненській області викрито 32-річного мешканця області, який систематично збував за грошову винагороду особливо небезпечні психотропні речовини.

Під час обшуку, проведеного на підставі дозволу суду, в помешканні зловмисника виявлено та вилучено психотропні речовини у особливо великому розмірі, які чоловік заздалегідь придбав та розфасував з метою збуту охочим.

Дану особу затримано у порядку, передбаченому ст. 208 КПК України, та за погодженням із процесуальним прокурором 13.08.2017 оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання, пересилання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчинені повторно).

На даний час слідчими органів безпеки проводяться слідчі дії у кримінальному провадженні. До суду внесено клопотання, погоджене із прокуратурою, про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За вчинення інкримінованого злочину зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews