Вже сьогодні консультуватиме виїзна Рівненська юстиція. Коли і де

Навіть у найвіддаленіші села їдуть «мобільні групи» юристів

16.08.2017 08:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На Рівненщині почали працювати мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги. Фахівці Головного територіального управління юстиції в Рівненській області та Бюро безоплатної правової допомоги виїжджатимуть у райони і надаватимуть людям юридичну допомогу на місцях.

– Не всі люди мають час і можливість приїхати до обласного центру, щоб отримати фахову консультацію чи допомогу у вирішенні своїх проблем. Тому ми самі виїжджатимемо у райони і консультуватимемо людей з різних питань. Наприклад, як діяти у ситуаціях, коли рейдери захоплюють землю або урожай, допомагатимемо правильно написати скаргу на дії реєстраторів, якщо вони вчиняють неправомірні дії з нерухомим майном, чи оформити потрібні документи, або вирішити питання по виконавчих провадженнях, – наголошує начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило. – Такі «мобільні групи» працюватимуть у різних селах та селищах нашої області.

КОЛИ І ДЕ КОНСУЛЬТУЮТЬ
16 серпня консультуватимуть у селах Рясники, Дмитрівка, Гощанського району (Бабинська ОТГ). Консультування у Бабинській сільській раді з 10-ої до 13-ої години.
Також 16 серпня консультуватимуть у селі Сопачів Володимирецького району.
Місце і час консультування – Сопачівська сільська рада, з 10-ої до 13-ої години.
17 серпня консультуватимуть у смт. Мізоч, Здолбунівського району.
Місце і час консультування – селищна рада смт. Мізоч з 10-ої до 13-ої години.
Також 17 серпня консультуватимуть у селі Радухівка Рівненського району.
Місце і час консультування – Радухівська селищна рада, з 10-ої до 13-ої години.
18 серпня
консультуватимуть у селі Острожець, Млинівського району (Млинівська ОТГ). Місце і час консультування – сільська рада с. Острожець, з 10-ої до 13-ої години.
Також 18 серпня консультуватимуть у селі Верба Дубенського району у приміщенні Вербської сільської ради з 09.30 до 11.30 та у селі Сосновому Березнівського району в приміщенні Сосновської сільської ради з 10-ої до 13-ої години.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews