Для пацієнтів Рівненської обласної дитячої лікарні влаштували незвичайне свято (Фото)

16.08.2017 21:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному влаштували свято для пацієнтів дитячої лікарні, а саме - подарували дітлахам можливість відчути себе правоохоронцями.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини, таку можливість маленьким пацієнтам подарували поліцейські області та патрульної поліції Рівного. Діти ставали в чергу потримати зброю, покерувати мотоциклом та проїхатися у службовій поліцейській машині.

До дійства і спілкування із правоохоронцями активно долучилися не лише діти та батьки, а й персонал лікарні.

До слова, співпраця між обласною дитячою лікарнею та головним управлінням поліції Рівненщини налагоджена давно. 

«Ми вирішили показати дітям техніку, яку поліцейські використовують у своїй щоденній роботі. Вони отримали заряд позитивних емоцій від побаченого, чого ми і очікували від цього заходу. Адже позитивні емоції – запорука швидкого одужання. Маю надію, що діти після побаченого мріятимуть стати поліцейськими та у майбутньому поповнять ряди поліції», – розповів тимчасово в.о. начальника ГУНП Нацполіції у Рівненській області Людвіг Файт.

Нині у медзакладі перебуває 400 пацієнтів, які тривалий час змушені проходити лікування. Тому подібні зустрічі для дітлахів, зі слів головного лікаря Віталія Бойка, дають можливість не просто відволіктися, а, разом з тим, розширити свій світогляд.

За матеріалами ГУ НП в Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews