Ремонт дороги на вулиці Макарова обійдеться місту в 45 мільйонів гривень

18.08.2017 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

17 серпня на сесії Рівнеради депутати проголосувли за виділення з бюджету кількох мільйонів гривень на ремонти міських доріг.

Зі слів міського голови Володимира Хомка, всі об’єкти дороговартісні, тому, щоб жоден з них не заморожувати, виділили невелику кількість коштів. Решту планують дофінансувати пізніше за кошти від перевиконання бюджету.

«У нас до ремонту намічено чотири вулиці - Макарова, Шухевича, Орлова і Князя Володимира. Дуже дорогі проекти по Шухевича - 22 чи 23 мільйони гривень. До речі, Макорова нам обійдеться удвічі дорожче, ніж планували попередньо. Коли провели буріння, то виявили, що вулиця не має щебеневої подушки. Тепер доведеться знімати асфальтне покриття повністю, робити подушку. Таким чином, вдвічі збільшилася проектна вартість ремонтних робіт - із 20 з лишком мільйонів вартість зросте до 45 мільйонів гривень», - пояснив міський голова.

За матеріалами прес-служби Рівнеради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews