Новий освітній простір є вже й на Рівненщині. Ось перші найстрокатіші школи

18.08.2017 21:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Головне завдання, яке ставили ініціатори проекту новий освітній простір  – провести будівельні роботи з реконструкції навчальних закладів, запровадити енергоефективні технології, створити яскравий дизайн у сучасній стилістиці (3D, мурали).

null
Пісківська школа - фасад. Фото прес-служба

Крім цього, забезпечити школи сучасним обладнанням та програмним забезпеченням, швидким інтернетом, Wi-Fi, створити умови для інклюзивного навчання та безбар'єрного доступу для особливих дітей.

null
Острозький НВК. Ескіз фасаду
null
Острозький НВК. Ескіз спортзалу
null
Острозький НВК. Так виглядатиме коридор

Начальник управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Григорій Таргонський зауважив, що навчальні заклади мають не лише забезпечити якісну освіту, але й зробити багатофункціональний та комфортний простір для учнів.

null
Горбаківський НВК. Клас укр.мови

Всього на Рівненщині планується долучити до проекту 14 шкіл із різних районів. А першопрохідцями вже стали Пісківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісківської об’єднаної територіальної громади, Острозький НВК «Школа І – ІІІ ступенів – гімназія» Острозької міської ради та новозбудований Горбаківський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Гощанського району. 

null
Горбаківський НВК. Стіна в коридорі

 

Надано Прес-службою управління освіти і науки Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews