Прокуратура арештувала підпільні казино, підконтрольні київському офісу

19.08.2017 12:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненський міський суд за ініціативою прокуратури наклав арешт на майно столичного центру з координації роботи гральних закладів на території України, в тому числі й Рівненщини.

Працівники поліції  провели санкціонований обшук у Києві та припинили діяльність офісного центру, що координував роботу гральних закладів на території України. За результатами слідчих дій вилучено 22 системні блоки, 10 мобільних терміналів, 65 сім-карт мобільного зв’язку.

Наразі встановлено, що впродовж 2017 року група осіб під приводом надання послуг у сфері спортивних лотерей організувала в Рівному незаконне зайняття гральним бізнесом. Під час спільних рейдів прокуратури та поліції, проведених на початку серпня 2017 року, було ліквідовано 10 підпільних закладів, які здійснювали діяльність всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Сьогодні триває досудове розслідування.

Санкція інкримінованої зловмисникам статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто 850 тис. грн.) з конфіскацією грального обладнання. 

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews