Стали відомі подробиці резонансного ДТП з патрульним автомобілем та молоковозом

20.08.2017 18:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У патрульному автомобілі поліції Рівного «Renault Duster» на момент зіткнення їхало троє чоловік:  33-річний водій та 22-х та 26-річні пасажири, всі вони рівнянин, які перебували під час виконання службових обов’язків. 19-го серпня їх авто потрапило у ДТП у Березнівському районі на Рівненщині біля села Поляни та перекинулося. Патрульні зіткнулися із молоковозом, пише Північ-інфо.

null
Фото з мережі Інтернет

За кермом молоковоза, який теж перекинувся і злетів на бік, був 25-річний жителя Сарненського району. Медики «швидкої» надавали йому допомогу на місці, оскільки травми були незначні.

26-річного поліцейського, у якого була зламана рука, повезли у Костопільську центральну районну лікарню. Його колеги не постраждали, інформує прес-служба обласної поліції. Обох водіїв освідчили, вони були тверезі.

Працівники прокуратури Рівненщини та поліцейські, які прибули на місце ДТП у Березнівському районі за участі авто патрульних та молоковоза, з’ясували нові обставини. Обоє автомобілів рухалися назустріч один одному, причому патрульний екіпаж поліції Рівного їхав без увімкнених спеціальних сигналів, пише Північ-інфо. 

Хто винен у ДТП, наразі сказати важко, а тому шукають свідків цього зіткнення біля села Поляни.

Усіх, хто має що повідомити, чекає слідчий за адресою: місто Рівне, вулиця 16 Липня, 73, кабінет №102, тел. 068-238-11-84, інформує прес-служба обласної прокуратури, яка взялася за розслідування.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews