На Рівненщині учасники АТО нагородили медалями обласну владу

22.08.2017 19:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На Рівненщині все навпаки. Не влада нагороджує своїх героїв, а герої нагороджують владу. Це означає, що влада того варта.

Відзнаки та медалі «За вірність національній ідеї» від представників ГО «Спілка учасників АТО і захисників Вітчизни «Горинь» отримали заступники голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко та Віталій Ундір.

null
Фото прес-служба РОДА

Нагороди вручили з нагоди відзначення Дня незалежності України. Учасники АТО подякували Віталію Ундіру та Світлані Богатирчук-Кривко за увагу, яку вони приділяють військовослужбовцям, а саме за реалізацію у Рівненському районі пілотного проекту із соціально-психологічного відновлення учасників АТО та їхніх родин.

null
null
Фото прес-служба РОДА

«Якщо не буде куди повертатися, то буде важко воювати. Дуже важливо, що пілотний проект працює. Наші люди та їхні сім’ї отримують допомогу з адаптації в умовах мирного життя. Така ініціатива буде поширена на всю Україну. Дякуємо Вам за сприяння у реалізації проекту», – звернувся до посадовців голова спілки Андрій Берташ.

Заступники подякували учасникам АТО та зазначили, що незалежно від нагород будуть і надалі допомагати військовим та їхнім родинам. Це потрібно для нашої спільної перемоги.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews