22 серпня у Рівному вшанували пам’ять правоохоронців

22.08.2017 23:59   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

22 серпня в управлінні патрульної поліції Рівного під час ранкового шикування поліцейські вшанували загиблих правоохоронців хвилиною мовчання, поклали квіти до Меморіалу та запалили на знак вшанування свічки.

Так у Рівному відзначили День пам’яті правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків.

«При виконанні своїх службових обов’язків щороку гинуть наші співробітники. Ми маємо пам’ятати кожного з них. Вони робили все для того, щоб Україна була незалежною, щоб в країні краще жилось усім нам. Усі вони навічно в нашій пам’яті!», – зазначив заступник начальника Управління патрульної поліції Рівного лейтенант поліції Андрій Крутень.

Усього за роки української незалежності загинуло понад 600 працівників органів внутрішніх справ, при цьому майже половина з них – під час воєнних дій на сході нашої країни.

За традицією цього дня покладають квіти та вінки до пам’ятників загиблих правоохоронців, а в церквах правляться поминальні служби, відбуваються інші меморіальні заходи.

За матеріалами ГУ НП в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews