Особливо великі розміри грабежу: розлідування триває (Фото)

23.08.2017 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному поліцейські розслідують грабіж в особливо великих розмірах.

23 серпня до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Макарова обласного центру невідомі відкрито заволоділи сумкою із автомобіля «Volkswagen Т4».

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що двоє невідомих, які, розбивши скло в «Volkswagen Т4», відкрито заволоділи сумкою із грошовими коштами в сумі близько 800 тисяч гривень і понад шість тисяч доларів США. Після цього злочинці втекли з місця події на власному авто. 45-річний водій, якому і належать викрадені гроші, перебував у салоні та не постраждав. Він займається обміном валюти неподалік місця скоєного злочину.

Відомості за фактом грабежу, вчиненого в особливо великих розмірах, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 5 статті 186 Кримінального кодексу України.

Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до кримінального правопорушення, та їхнього місця перебування.

За матеріалами ГУ НП в Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews