Рівненська юстиція взяла участь у благодійному забігу у вишиванках

25.08.2017 11:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
24 серпня, у День Незалежності України, працівники Рівненської юстиції долучилися до масштабного бігового дійства «Rivne Patriotic Run».
 
Це патріотичний забіг, який є частиною всеукраїнської бігової ініціативи «Забіг у вишиванках». Представники колективу Головного територіального управління юстиції у Рівненській області разом з сотнями рівнян пробігли відстань у 1,1 км.
 
Окрім популяризації спорту та здоров’я «Забіг у вишиванках» має на меті й благодійність. Цьогоріч «Rivne Patriotic Run» присвячений збору кoштів на лікування для 11-річного рівнянинa Іллі Герaсимюка. У хлопчика, який хворіє з народженні, 1 групa інвaлідності. Встaновлений діaгноз: мікроцифaлія та eпілептичний синдpом. Нині родина збирає гроші, а потрібно близько 10 тис євро, на лікування у клініці в Барселоні.
 
«Працюємо разом, святкуємо разом, допомагаємо разом. Саме таким гаслом керується колектив Рівненської юстиції. Ми підтримуємо і пропагуємо здоровий спосіб життя. І своїм прикладом показуємо, що біг- це здорово. Але окрім цього, такий захід - можливість не тільки креативно відзначити День Незалежності, а й допомогти хворій дитині», - зауважила начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило.
 
За матеріалами ГУ Юстиції в Рівненській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews