Рівненські рятувальники взяли участь в урочистостях з нагоди 26-ї річниці Незалежності України (Фото, відео)

25.08.2017 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

24 серпня, у 26-й День народження Незалежної України, рятувальники на чолі з керівником Головного управління ДСНС Сергієм Круком разом із представниками органів місцевої влади вшанували борців за незалежність нашої країни.

Відбулося урочисте покладання квітів до могил Героїв Небесної Сотні на кладовищі Рівного, та до пам’ятника «Загиблим за Україну». Опісля всі пройшли урочистим парадом до пам'ятника Кобзареві і вже там привітали державу-іменинницю із 26-м роком Незалежності.

На головному майдані області пройшов Всеукраїнський флешмоб «Співаємо разом Державний Гімн України». Потому всі присутні долучилися до загальнонаціональної «Хвилини мовчання» із вшанування пам’яті полеглих героїв України.

По завершенню урочистої церемонії у Рівному, районах і містах області розпочалися патріотичні, мистецькі акції та спортивні змагання з нагоди Дня Незалежності України.

За матеріалами ГУ ДСНС України в Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews