Польських туристів обібрали в Мочулках на Рівненщині

26.08.2017 17:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Поки у селі Мочулки Рівненського району двоє туристів – подружжя із Польщі мирно відпочивали на риболовлі, їхнє авто «Toyota RAV4», яке вони залишили на місцевій парковці, обікрали. Повернувшись до авто через кілька годин, подружжя з Варшави виявило в ньому розбите вікно та відсутність деяких речей. Про це інформує ERVE.UA з посиланням на прес-службу поліції.

З’ясувалося, що невідомі викрали сумку, у якій знаходився мобільний телефон, документи, відеореєстратор, гаманець, в якому було 200 гривень та інші особисті речі. Через декілька годин зловмисників, якими виявилися 45-ти та 34-річні уродженці Грузії, розшукали.

Молодший чоловік у 2010 році отримав громадянство України проживає у селі Бронники Рівненського району. Його спільник мешкає у Тбілісі.

У салоні їхнього автомобіля правоохоронці виявили крадені речі, які належать потерпілим. За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Обох зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews