У Рівному вийшов на лінію черговий оновлений тролейбус

Після проведеного середнього ремонту

29.08.2017 08:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Днями в КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР із середнього ремонту після граничного пробігу 90 тис. км., вийшов на лінію черговий тролейбус "Škoda 14Tr" №157. Про це повідомляє прес-служба Рівненської міської ради.

При виконанні ремонтних робіт тролейбуса було проведено заміну зовнішньої обшивки кузова оцинкованою жестю, яка була оздоблена алюмінієвим декоративним профілем, проведена заміна ізоляційного покриття підлоги салону, замінено обшивку спинок та сидінь салону, виконано скління дверних створок та частково вікон салону.

null
Фото прес-служба

Проведено заміну внутрішньої обшивки стелі та боків салону спеціальним покриттям "техноплит". Підлога салону замінено водостійкою фанерою та покрита спеціальним ізоляційним покриттям, яке оздоблено алюмін Також на тролейбусі було замінено на нові передні шини та замінено колісні диски, встановлено новий компресор, замінено амортизатори підвіски, замінено на нові склоочисники, встановлено нові елементи зовнішнього освітлення. ієвим кутником.

null
Фото прес-служба

На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова, ремонт механічного, електричного та пневматичного обладнання згідно технологічних карт проведення ремонту.

Після виконання робіт тролейбус був пофарбований якісною автомобільною фарбою.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews