Поліщуки з Рівненщини заклали перший брус під будівництво храму у Волновасі

Делегація з Рокитнівського району нині перебуває на Донеччині з гуманітарною місією

29.08.2017 22:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

«За ініціативи голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка наша область співпрацює з Луганщиною в рамках Меморандуму. Ним передбачена співпраця у сфері освіти, культури, охороні здоров’я та соціально-економічному розвитку. Наш район активно допомагає Донеччині. Ми привозимо гуманітарні вантажі місцевим мешканцям і військовим, допомагаємо відновити зруйновану інфраструктуру», – розповів голова Рокитнівської РДА Микола Кушнір.

null
Фундамент під храм у Волновасі. Фото прес-служба РОДА

Тож наші земляки заклали у Волновасі перший брус для будівництва Свято-Миколаївського храму, який складатиметься з церкви, двох дзвіниць, недільної школи та будівлі для священика. Із дерев’яними конструкціями для будівництва також допомагатиме Рокитнівщина.

У Волновасі рокитнівчани вшанували полеглих земляків, поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим у 2014 році. Про це повідомила Рівненська ОДА.

null
Вшанували пам'ять полеглих земляків. Фото прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews