Поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка під час пожежі на Кореччині

30.08.2017 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

29 серпня близько 15 години у господарстві 59-річного жителя села Головниця виникла пожежа. Під час гасіння рятувальники виявили тіло господаря.

Поліцейські на місці події з’ясували, що того дня чоловік не пішов разом із рідним збирати урожай картоплі. Коли ж родина в обід повернулась із поля, почали шукати чоловіка, однак ніде не знайшли.

Через деякий час брат помітив дим із хліва. Чоловік почав виганяти звідти худобу та одразу викликали рятувальників. Коли ж вогонь загасили, виявили обгоріле тіло господаря. З’ясувалося, що він зсередини зачинив двері, які ведуть на горище і там імовірно підпалив себе. Пожежа спалахнула миттєво, адже там знаходилася солома.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть усі обставини події.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews