Стало відомо ім’я депутата, якого затримали у Рівному

31.08.2017 07:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

За хабарництво затримали депутата з Радикальної партії Володимира Кудріна.

Про це, посилаючись на  прес-службу Служби безпеки України, повідомляє всеукраїнське видання «Українська правда».

За даними СБУ, депутат вимагав 5 тисяч доларів від одного з місцевих приватних підприємців за те, щоб не заважати будівельній діяльності комерсанта депутатськими запитами й перевірками з боку органів контролю.

"Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисник запропонував бізнесмену передати гроші через посередника, який виступав його довіреною особою. Співробітники СБ України затримали депутата та спільника в офісі після отримання всієї суми хабара", – інформує СБУ.

"Під час обшуку у приміщенні правоохоронці також виявили понад півкілограма обробленого бурштину та наркотики", – зазначено в повідомленні.

Інформацію про затримання рівненського депутата підтвердило "Українській правді" джерело в Генеральній прокуратурі.

Як повідомляє Радіо Трек, голова Рівненської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Оксана Лозова каже, що вони зараз з’ясовують, чи справді затриманий  Кудрін, де знаходиться, ким затриманий, з якого приводу. Також хочуть розібратися, чи справді депутат взяв хабар, чи це була підстава, оскільки на депутатів-радикалів зараз чинять тиск.

- Ми мусимо розібратися для того, щоб дати коментарі. Якщо він винен, то у нас чітка позиція нашої партії, що кожна людина, і депутат у тому числі, повинна відповідати згідно з чинним законодавством. 

А якщо це підстава і просто метод шантажу наших фракцій, ми будемо розбиратися, підключати адвокатів, і захищати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews