У Рівному нагородили кращих правоохоронців місяця

31.08.2017 20:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Рівненські патрульні мають власну традицію — передавати козацькі атрибути: щит, мечі та пірнач як символи відповідальності перед колегами, народом, Україною, кращим правоохоронцям місяця.

Учора відбулось чергове нагородження найкращих. Честь розділити урочисту мить було доручено начальнику Головного управління ДСНС України у Рівненській області адже патрульні від початку підтримують дружні стосунки з рятувальниками. Також в урочистостях взяли участь гості — представники вогнеборців республікі Польща з Люблінського та Підкарпадського воєводства. Генерал-майор цивільного захисту Сергій Крук разом з керівництвом управління патрульної поліції м.Рівного вручив щит новостворенному відділенню тактично-оперативного реагування, які з перших днів показали високий професійний рівень та достойні результати.

null
Фото: Патрульна поліція Рівного

Велопатрульні Андрій Медведь та Іван Івашинюта отримали відзнаки як кращий та результативний екіпаж, а Олександр Ребекевша — як патрульний, який проявив себе цього місяця якнайкраще.

null
Фото: Патрульна поліція Рівного

Окрім того, під час урочистостей патрульні отримали чергові звання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews