Поліція просить дорослих нагадати дітям правила поведінки на дорозі

01.09.2017 18:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

З 1-го вересня розпочався новий навчальний рік. Діти пішли до школи. Тому, варто нагадати їм про основні правила поведінки на дорозі.

По-перше: переходити через проїзджу частину дороги потрібно тільки на пішохідному переході, враховуючи при цьому сигнали світлофора та дорожні знаки. Ні в якому разі не потрібно перебігати через дорогу.

По-друге: грати в ігри поблизу автодоріг – категорично заборонено.

По-третє: говорити по мобільному телефону, чи просто відволікатися на будь-який інший гаджет – поблизу проїжджої частини – заборонено.

По-четверте: коли ідете з дитиною на зупинку громадського транспорту не поспішайте, поясніть їй правила пасажира та як потрібно обходити громадський транспорт. (Автобуси та тролейбуси потрібно обходити ззаду, трамваї – спереду.)

По-п’яте: кататися на велосипеді неповнолітнім можна тільки на спеціальних майданчиках і тільки під наглядом дорослих.

І головне пам’ятайте, що Ваша поведінка на вулично-шляховій мережі міста є прикладом для майбутнього покоління.

Працівники Управління патрульної поліції міста Рівного вітають школярів, їх батьків та вчителів з Днем знань та бажають їм успіхів, міцного здоров’я, а також натхнення у досягненні нових звершень.

За матеріалами Патрульної поліції Рівного


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews