На Костопільщині звертаються до власників магазинів не продавати військовим алкоголю

02.09.2017 21:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

З таким проханням звертаються до підприємців краю чиновники, військові, поліцейські та лікарі Костопільського району на Рівненщині. У такий спосіб хочуть уникнути виникнення позаштатних ситуацій у зв’язку із перебуванням значної кількості військовослужбовців на території міста Костопіль та району, пише Північ-інфо.

На неадекватну та непристойну поведінку військових у громадських місцях, зокрема, у стані алкогольного сп’яніння обіцяють реагувати негайно. Адже досить часто причиною цього є надмірне вживання алкоголю бійцями.

null
Фото Північ-інфо

«Шановні підприємці, власники магазинів, торгових закладів  керівництво району, офіцерський склад Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку звертається до вас із великим проханням поставитися з розумінням до нинішньої складної ситуації в державі, пошаною до загиблих героїв Збройних сил України та убезпечити наших військових, котрі перебувають на території району від позаштатних ситуацій, що часто закінчуються штрафами, гауптфахтою і навіть летальними випадками, лише тим, що перестати продавати особам у військовій формі алкогольні напої», – йдеться у зверненні Костопільської РДА до підприємців.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews