Острозький обласний військовий ліцей відчинив двері для нових воїнів

03.09.2017 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

67 першокурсників прийняв цього року Острозький обласний військовий ліцей. 1-го вересня 2017 року вони у новій воєнній формі виструнчилися на святковій лінійці. Хто ці хлопці? Діти яких верств населення?

«Левова частка, майже 80 відсотків наших хлопців – то діти учасників бойових дій, чорнобильців, а також хлопці з багатодітних сімей. За 16 років наш навчальний заклад виховав для Збройних Сил України та інших військових формувань понад 1200 патріотів Вітчизни. Дві сотні з них вже самі є учасниками бойових дій, зокрема на сході України. Ми пишаємося ними”, – сказав начальник ліцею Дем’ян Поліщук.

Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військо-фізичною підготовкою, тож сбюди йдуть хлопці, які готові до фізичних навантажень, труднощів і випробувань. Свято першого дзвінка розпочалося хвилиною мовчання за загиблими під час антитерористичної операції на сході України. Курсанти поклали квіти до меморіальної дошки випускнику ліцею 2009 року Володимиру Чепелюку, який загинув під час виконання бойового завдання під Слов’янськом на початку збройного конфлікту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews