У Рівному строковики переходять на контрактну службу

06.09.2017 15:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Днями військові частини Рівненського гарнізону поповнили понад дві сотні строковиків.

Військовослужбовці строкової служби призову «Весна-2017» у лавах Збройних Сил України вже чотири місяці. За час первинної підготовки в навчальних центрах Сухопутних військ чоловіки, віком від 20 до 25 років, адаптувалися до служби, отримали військову спеціальність та склали Військову присягу на вірність Українському народові.

Одним із основних критеріїв адаптації військовослужбовців у нових колективах стало створення для них умов та факторів, які сприятимуть зразковому виконанню службових обов’язків.

Особлива увага новоприбулих військовослужбовців, які родом з Рівненської та сусідніх областей приділяється можливості продовження ними військової служби за контрактником.

Водій-строковик Ігор – один із бажаючих підписати контракт та стати до когорти однодумців, які обрали захист Вітчизни, як справу життя. Хлопець впевнений, що поступове підвищення соціального захисту – ті фактори, які позитивно вплинули на таке рішення.

Про це повідомив підполковник Віктор Шубец

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews