У Рівному піймали розбещувача неповнолітніх

06.09.2017 23:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

41-річного чоловіка, підозрюваного у розбещенні неповнолітніх, затримали сьогодні, 6 вересня, патрульні Рівного та відкрили кримінальне провадження, про що повідомляє Патрульна поліція Рівного.

Патрульні прибули на виклик про підозрілу особу, що чіпляється до дітей. Правоохоронці побачили двох дітей віком 11 й 10 років та оточеного натовпом чоловіка.

Люди скаржились, що у дворі одного з житлових будинків цей чоловік демонстрував школярам свої статеві органи, чіпав одного з дітлахів та чіплявся з непристойними пропозиціями. Патрульні поліцейські негайно затримали його.

Чоловік виявився ще й нетверезим – під час перевірки результат перевищив допустиму норму майже у 18 разів: в крові виявили 3,51 проміле алкоголю.

null
Фото ПП Рівного

Затриманого доставили до відділку поліції й передали слідчим для подальшої роботи по справі. Поліцейські опитали всіх очевидців події.

На затриманого чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 ККУ (Розбещення неповнолітніх).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews