Стало відомо, що в аварії біля Масевичів на Поліссі загинув журналіст з політологами

06.09.2017 23:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У жахливому ДТП на дорозі «Київ – Варшава» поблизу села Масевичі Рокитнівського району на Рівненщині, про яке повідомили сьогодні вранці, в результаті зіткнення легковика «OPEL Omega» та лісовоза загинуло п’ятеро людей, повідомляє Північ-інфо. У зв’язку з цим дорога «Київ – Варшава» була частково перекрита, увесь транспорт їхав через Рокитно, інформує ГУ ДСНС.

На місці аварії загинули водій і троє пасажирів легковика – мешканці Донецька та Києва. Стало відомо, хто ці люди. За кермом був 34-річний уродженець Чернівців Володимир Карагяур, який працював у Києві журналістом на «Спільно ТВ». Саме він був за кермом усю ніч.

У МВС припускають, що водій міг заснути, або не впоратися із керуванням на слизькій дорозі. А водій лісовоза уникнути зіткнення не зміг. Журналіст разом з колегами-політологами повертався з Варшави, з Польщі, де брав участь в українсько-польській конференції «Стратегія співпраці країн Міжмор’я в умовах гібридної війни», повідомляє «Детектор медіа»:

«За часів Революції Гідності Володимир Карагяур працював стрімером (оператором та журналістом) Спільнобачення (Спільно.TV), був арештований режимом Януковича нібито за постачання пального для протестувальників, згодом був випущений під домашній арешт», – розповідає джерело.

Ще одного 26-річного пасажира у важкому стані госпіталізували у Рокитнівську ЦРЛ. За його життя боролися лікарі та все ж врятувати не змогли. Від отриманих травм молодий чоловік помер у реанімації. Це був експерт з децентралізації з Донецька. Інші, котрі загинули на місці аварії,  разом з водієм-журналістом, це політологи, історик, а також викладач «Могилянки».

null
Фото: ГУ ДСНС, ГУНП

Для звільнення травмованого та загиблих учасників ДТП викликали бійців ДСНС, в результаті зіткнення з лісовозом легковик деформувало, сама вантажівка перекинулася на узбіччя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews