В обласній бібліотеці покажуть персональну виставку живопису Людмили Петльованої

07.09.2017 14:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

11 вересня о 16 годині у відділі мистецтв Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться відкриття персональної виставки живопису, рівненського художника-аматора -  Петльованої Людмили Петрівни.

Людмила Петрівна за фахом конструктор швейного виробництва. Свого часу очолювала  власне підприємство – ательє індивідуального пошиття одягу у Рівному. У 2005 році стала переможницею у конкурсі «Жінка року». Сфера її інтересів – це йога, велоспорт, плавання, любить природу, рух і пізнання всього нового. Живописом почала займатися три роки тому, і завдяки  цьому відкрила для себе новий захоплюючий етап у житті. Життєлюбна, позитивна, енергійна, обожнює природу. Через живопис вона  передає  свої кращі емоції та враження.

null
Фото: художниця Людмила Петльована

Захід відбудеться у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки (вул. Короленка, 6), у відділі обслуговування документами з мистецтва, що знаходиться на 3-му поверсі книгозбірні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews