Вбивцю з Кореччини засудили на 9 років (Фото)

07.09.2017 22:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

 

Неодноразово судимий мешканець Корецького району, який вбив свою дружину на ґрунті ревнощів, отримав вирок суду. Найближчі дев’ять років чоловік проведе за ґратами.

Трагічні події розгорталися одинадцятого грудня торік в одному із будинків села Дивень. Увечері до 49-річного господаря з дружиною прийшли гості. Усі разом сіли вечеряти, де не обійшлося без алкоголю. Коли закінчилась випивка, 34-річна господиня пішла до магазину, та повернулася додому напідпитку лише наступної доби. Чоловік, який впродовж дня вже чимало випив спиртного, приревнував дружину і вирішив розібратися. Сварка переросла у шарпанину, під час якої він почав бити її по всьому тілу, а тоді схопив кухонний ніж і вдарив їй у живіт та ноги.

Коли ж жінці стало зовсім зле, чоловік викликав швидку допомогу. Однак медики лише констатували смерть жінки. Вона померла унаслідок колото-різаного поранення живота з ушкодженням артерії, що спричинило кровотечу та масивну крововтрату.

Поліцейські повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Судом йому було обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Крім того, правоохоронці з’ясували, що мешканець села Дивень шість разів притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, незаконний збут наркотиків та зґвалтування, за що відсидів у місцях позбавлення волі майже 20 років.

Зібравши достатньо доказів у справі, слідчі кримінальне провадження скерували до суду.

На судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину, щиро розкаювався та запевняв, що не бажав смерті дружини. Однак остаточний вирок суду — дев’ять років та один місяць.

Опіку над трьома малолітніми дітьми, які залишилися без матері і батька, взяв рідній брат зловмисника.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews