На Рівненщині добровольцям нададуть статус ветеранів війни

08.09.2017 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Рівненські добровольці таки недарма оббивали владні пороги. Статус на обласному рівні вочевидь, що матимуть. Вже й негайно – навряд чи. Та коли питання з-під контролю не упускатимуть та вчасно подадуть документи – дочекаються.

Рівненська ОДА повідомляє, що спільним розпорядженням голів Рівненської ОДА та облради затверджено склад Комісії, яка буде займатися визнанням осіб, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України, ветеранами війни – добровольцями.

До складу Комісії увійшли представники облдержадміністрації, облради, обласні депутати, військкомату, правоохоронних органів, Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО та громадських організацій.

Таким чином, добровольці Рівненської області особисто, або через свого представника  можуть подавати документи на отримання статусу в департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Разом з тим, за словами голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка, аби одержати повноцінний статус учасника бойових дій та отримувати усі пільги, передбачені Законом «Про статус ветеранів війни», необхідне відповідне рішення на загальнодержавному рівні.

Документи, необхідні для отримання статусу: http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/publication/content/52135.htm

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews