На Рівненщині відбудеться благодійний кіномарафон «Місто Мрії»

12.09.2017 08:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

29 вересня організатори благодійного кіномарафону «Місто Мрії» запрошують дубнівчан і гостей міста на перегляд фільмів режисерів з України, Італії, Іраку, США, Австралії, Ірану, Йорданії, Німеччини та Гонконгу. 

На глядачів чекає міжнародне повнометражне кіно, короткометражні та студентські стрічки, документальні фільми конкурсантів - кінотворців з різних країн світу. Початок о 14:00 год. у Дубнівському районному будинку культури за адресою: м. Дубно, вул. Данила Галицького, 15.

Нагадаємо, під час підготовки та проведення Благодійного кіномарафону триває збір коштів на лікування 24-річної дубенчанки Катерини Свириди, яка вже півтора року важко хворіє на параліч рук і ніг. У рідних дівчини катастрофічно бракує грошей на щомісячні курси лікування.

Кожен, хто придбає квиток на Благодійний кіномарафон «Місто Мрії», допоможе Каті повернути втрачене здоров’я. Інформація щодо квитків за тел.: 096 948 8275 та на сайті love-ukraine.org.ua.

Організатор Благодійного кіномарафону у Дубні: Рівненський обласний благодійний фонд «Любіть Україну». 

За матеріалами ТРК «Дубно».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews