5 художників - 5 муралів: проект «The Wall» стартує у Рівному

12.09.2017 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

24 вересня у Рівному відбудеться створення унікального художнього арт-об’єкту «TheWall». У проекті візьмуть участь 5 рівненських художників, які створять 5 муралів у Національному університеті водного господарства та природокористування.

Так, упродовж однієї доби художники за своїми ескізами та у власній техніці графіті розпишуть сходове приміщення, що веде до «Open Office». Тим часом, у центрі міста відбуватиметься справжній перфоманс - біля ТЦ «Злата Плаза» усі бажаючі зможуть спостерігати  за процесом створення унікального арт-об'єкту.

Учасники проекту вирішили об’єднатися у незвичному форматі для створення в нашому місті унікального художнього арт-об’єкту за 24 години! Відважились на експеримент художниця та дизайнер інтер’єрів Іванка Бородіна, архітектор-дизайнер Андрій Ат, художники Вадім Oerse та Антон Akey, художник, музикант і тату-майстер Віталій Вrat.

Митців об’єднуватиме лише кольорова гама, спільна ідея та «TheWall».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews