У Рівному з п'яти потенційних продавців дуобусів лишилося тільки два

12.09.2017 21:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Із п’яти фірм, які мали намір продати дуобуси Рівному, залишилося всього дві - мінімум стільки, скільки потрібно для проведення тендера. 

Нагадаємо, КП «Рівнеелектроавтотранс» оголосило тендер на 42 млн.грн. на закупівлю 6 тролейбусів з автономним ходом. Свої пропозицію подали одразу 5 фірм. Однак, після детальнішого розгляду тендерним комітетом поданих документів компаній, претендентів лишилося дві.

 

Офіційні причини відхилення пропозицій інших фірм: 

1) Відповідно до інформації з Протоколу № Замовника пропозицію ТОВ «СП «Янікс» відхили через те, що було не подано довідку про те, що службову особу Учасника, яка підписала тендерну пропозицію, а також має право підписувати договір закупівлі за результатами торгів була засуджена за злочин, вчинений з корисливих мотивів, судимість з якої не знято або не погашено у встановленому законом порядку.

Дійсно, в тій частині тендерної пропозиції, де міститься інформація згідно ст. 17 Закону Учасник не надав інформацію про те, чи керівника Янікса засуджували за злочин, вчинений з корисливих мотивів.

2) ДП «Автоскладальний завод №1 ПАТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» відхили через те, що неможливо перевірити банківську гарантію.

3) ТОВ «Науково-технічне підприємство СТГ «Інженерінг» відхилено через те, що ним не подано копії видаткових накладних згідно договору поставки №1208-16 від 12.08.2016 року, не надано сторінку 3 договору, додатки 1, 2, 3 договору.

В той же час, в пропозиції вказаного учасника міститься аналогічний договір з усіма сторінками, додатками та податковою накладною та відгуком контрагента.

Таким чином, до аукціону, який заплановано 13 вересня 2017 о 13:45 годині, допущено лише ТОВ «БКМ-Україна» та ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН».

Літан, це та фірма, яка колись уже брала участь у тендері на відомий усім рівнянам дуобус, виграла, але потім відмовилась від поставки. Та ситуація викликала чимало підозр як у громадських активістів, так і у правоохоронних органів.

 

За матеріалами http://ritm.tv


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews