Голова Рівного зустрінеться з переможцем Чемпіонату світу серед кадетів

12.09.2017 22:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

13 вересня о 15:00 в залі відділення боротьби греко-римської, що на вул. Гагаріна, 6 (Рівненський міський палац культури), відбудеться зустріч міського голови Рівного Володимира Хомка з Владиславом Кравченком.

Нагадаємо, Владислав Кравченко став переможцем Чемпіонату світу серед кадетів, який проходив в Афінах (Греція) з 4 до 10 вересня. Хлопець вкотре продемонстрував світові майстерність українських спортсменів.

Збірна України посіла перше місце в загальнокомандному заліку.

На рахунку наших атлетів – три золоті, одна срібна та одна бронзова медалі. Читайте також Збірна України завершила чемпіонат Європи зі спортивної боротьби з трьома медалями Переможцями стали Владислав Кузько (до 46 кг), Дмитро Мірошник (до 63 кг) і Владислав Кравченко (до 69 кг). Володарем срібної медалі став Геннадій Завертайло (до 42 кг), бронза в активі Олександра Євдокимова (до 100 кг).

Українські «класики» виграли медальний залік, на другому місці Іран з двома золотими нагородами, на третьому - Азербайджан з одним золотом і двома срібними нагородами. В командному заліку по очках перемогла збірна Росії (64 очки), на другому місці Іран (50), на третьому Україна (49).

За матеріалами прес-служби Рівнеради.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews