На Рівненщині побудували сучасний дитячий садок

13.09.2017 15:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Яскравий сучасний дизайн матиме новий дитсадок в селі Обарів, що у Рівненському районі,  -повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Будівлю як зовні, так і всередині адаптуватимуть до освітнього середовища «Новий освітній простір», розповів заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір, який ознайомився із ходом будівництва дитсадка.

Цьогоріч на заклад спрямували понад 9 мільйонів бюджетних коштів, з яких 6 – з Державного фонду регіонального розвитку. Будівельники вже утеплили приміщення, монтують котельню, впорядковують прилеглу територію. На фасаді нанесли яскраве обрамлення навколо вікон. Тематичне оформлення матимуть стіни і зсередини.

«Заклад розрахований на 80 місць. Будівлю плануємо здати в експлуатацію цього року. Переконаний, що дитсадок стане справжньою окрасою села та територією радості для дітей. Тут має бути комфортно для ігор і навчання», - зазначив Віталій Ундір.

Також робоча група ознайомилася з ходом реконструкції Корнинської школи. Разом з керівництвом Рівненського району обговорили етапи будівництва та дотримання графіків робіт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews