Арсенал зброї вилучили поліцейські на Рівненщині (Фото)

15.09.2017 23:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У рамках операції «Зброя та вибухівка» працівники поліції у Рівному, Здолбунівському, Гощанському та Млинівському районах за добу вилучили два пістолети, шість снарядів та понад 200 патронів.

14 вересня у ході санкціонованого обшуку помешкання 34-річного рівнянина поліцейські виявили 170 набоїв різного калібру, а під час поверхневої перевірки у 32-річного жителя Рівного — 36 патронів калібру 5,6 мм.

Крім того, під час санкціонованого обшуку господарства 25-річного жителя села Богдашів здолбунівські поліцейські у підсобному приміщенні виявили багатозарядний пістолет, перероблений саморобним способом із газового пістолета "VALTRO", а 47-річний житель села Глибочок, що на Гощанщині, зберігав у себе пістолет калібру 5,6 мм.

За всіма фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Усе вилучене направлено на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Також під час земельних робіт 61-річний мешканець села Ярославичі Млинівського району виявив один снаряд часів Другої Світової Війни. В ході обстеження території цього ж господарства було виявлено поряд в землі ще п’ять аналогічних снарядів.

Боєприпаси вилучили для подальшого знищення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews