На Рівненському Поліссі нові храми зводить московський патріархат

16.09.2017 08:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На Поліссі найбільше церков УПЦ московського патріархату. І владика Анатолій особисто заохочує місцевих жителів до будівництва нових храмів. І ось у Рокитному в мікрорайоні  Синіжево постав новий храм московського патріархату, який збудовали на честь одного із найулюбленіших святих серед православних УПЦ Серафима Саровського. Про це повідомляє Північ-інфо.

null
Святі отці з митрополитом Анатолієм. Фото Північ-інфо

Новий храм гарний та просторий. Його будує громада. До цього процесу долучаються, як прості селяни, так і меценати. Невдовзі він відчинить свої двері для прихожан. Перевірити, як ідуть будівельні роботи приїхав до Рокитного сам митрополит Поліський – Анатолій.

Настоятель нової церкви планує запросити владику на освячення на свято Покрови, інформує Сарненська єпархія УПЦ.

null
Фото Північ-інфо

Нагадаємо, що нещодавно митрополит Анатолій повернувся з Німеччини, де був присутній на міжнародній зустрічі за участі світових політиків та церковників. Владика не лише очолював делегацію московського патріархату за кордоном, а й виступав із доповіддю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews