У Рівному «Жива бібліотека» відчиняє двері для всіх

16.09.2017 10:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

16 вересня о 14:00 год в приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки за сприяння СД Платформа відбудеться семінар «Жива бібліотека».

Під час заходу організатори поділять учасників на чотири групи. Кожна з груп спілкується по черзі з "живими книгами". Запрошені спікери - відомі рівняни. Особливістю заходу є те, що кожен з учасників може особисто познайомитися зі спікерами та поставити будь-яке запитання.

Зустрічі відбуваються в інтерактивному форматі. Даний захід розрахований на всі верстви населення, особливо цікавий для тих, хто ще шукає себе в житті або хоче його змінити. Відомі люди нашого міста поділяться своїми знаннями та досвідом.

Спікери заходу: начальник міського управління культури Тарас Максименко, паралімпієць Іван Сівак, фотохудожник Олександр Харват, журналіст Інна Білецька та інші.
 
Вхід вільний.
 
За матеріалами Рівненської ОУНБ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews